Сторінки

12.04.19

Європейські традиції виробництва сиру.


В останній день  весняних канікул наш дружній колектив гайнув у невеличку подорож. Було вирішено відвідати досить цікаве місце – сироварню в с. Шабо. Сироварня вразила інтер’єром, екскурсовод розповіла про технологію виготовлення сиру, ферму, корів, умови їх утримання. Коли потрапили до кімнати, де зберігаються вже готові до вживання сири, ми були враженні їх виглядом, кількістю та різновидами. Екскурсія завершилась сирною дегустацією-фуршетом та придбанням тих видів сиру, що найбільше сподобались. Повернулися до дому із купою вражень та кілограмами сиру. 




























Дорогою до дому заїхали ще й на море - подихати свіжим повітрям і дощиик не став перешкодою




Немає коментарів:

Дописати коментар