15.10.18

Гідні онуки славних прадідів!

       14 жовтня українці відзначають День українського козацтва, День захисника України та День Покрови Пресвятої Богородиці. З давніх – давен Богородиця є покровителькою українського козацтва й усіх збройних формувань. Свято Дня захисника України фактично зовсім молоде, але вже набуло широкої популярності і цього року вся Ненька –Україна відзначала його на високому рівні.


    Не залишилась осторонь урочистостей і ЗОШ I-III ст. с. Барабой. В рамках впровадження в навчально-виховний процес концепції національно-патріотичного виховання та прагнення достойно нести звання «Майбутній захисник України» серед команд учнів 5-10 класів 12.10.2018року були проведені фізично-інтелектуальні змагання. Кожна із команд була названа в честь одного із відомих козацьких ватажків по типу: « Рій Петра Дорошенка», «Рій Богдана Хмельницького» іт.д. Нащадки славних козаків продемонстрували у конкурсах сміливість, силу, розум, вміння малювати, танцювати та неабияку витримку. Особливо захоплюючим був конкурс, де хлопці повинні були проспівати пісню зі словом "козак", який дав можливість виявити неабиякі вокальні дані наших учасників, і підняти бойових дух команд. Хлопці гідно довели, що «козацькому роду нема переводу». На завершення всіх командам вручили дипломи та солодкі подарунки. 
Наші маленькі козачата, учні 1-4 класів, також активно провели цей день. Класні керівники підготували для них вікторини та конкурси, а також показали декілька українських мультиків про козаків аби нагадати дітям "якого ми роду"

         Дякуємо всім, хто підготував свято, дякуємо і тим, хто брав у ньому участь.
Миру всім нам. І нехай Пресвята Богородиця оберігає наші домівки та нашу Україну. Зі святом!

команда 9-Б класу з класним керівником Подячевою Л.Л. та вчителем фізичного виховання Мокогон М.С.


 команди 5-10 класів у всій красі
команда 7 класу

 суворі і непідкупні судді на чолі з вчителе фізичного виховання Андрейку П.К.

 танок єднання


перетягування канату
фінальне фото всіх команд з грамотами







1 коментар: