18.01.19

Доведено: сміх подовжує життя. Позитивний шкільний день!

Зима, сірі будні, на вулиці холодно, а так хочеться сонця тепла і посмішок. Після канікул учням так важко ввійти у звичний ритм навчання, щоб налаштувати і дітей, і педагогічний колектив на плідну працю директор школи Кобилянська Валентина Леонідівна запропонувала провести у школі День позитиву. Прикольну ідею радо підхопили і тут почалося...


Спочатку вирішили, що символом Дня буде жовтий колір і його відтінки. Бо перша асоціація жовтого - це сонечко! Чакра сонячного сплетіння має саме жовтий колір і саме жовтий пробуджує в нас енергію і оптимізм. Крім того, це колір навчання та передачі знань! Дрес- код був абсолютно для всіх учнів та вчителів. Ось, що з цього вийшло!







 Учні 1 - 11 класів під керівництвом класних керівників зобразили настрій класу, намалювавши смайлик. Проявивши креативність та талант поета, кожен клас придумал закличку позитивного настрою , які були озвучені на лінійці. Наприклад: Ти не дуйся, не сопи - посміхнись і регочи!












Детальніше про заходи класних керівників
 Впродовж дня  під керівництвом вчителя образотворчого мистецтва Карлійчук Л.М. та її помічників працювала  АРТ-майстерня, де всі бажаючі мали змогу розмалювати обличчя...



 Школою ходила  Наталка - мольфорка, яка радо віщувала на картах, на камінні, на книзі та на магічній кулі, кого що чекає цього дня..












 Стінами школи мольфарка не обмежилася, пішла поміж люди віщувати позитив перехожим











 Завітала і до Відділу освіти.















 Магазин "Точка"






 ФАП

Шкільний психолог Голіченко О. В. Підготувала для учнів цікавий куточок і "Дерево позитиву"





Соціальний педагог  школи Чурікова К.В. та заступник з виховної роботи Криницька В.В. підготували фотозону "Позитив через об*єктив", головною умовою фото, була посмішка!




































 Молодші школярі підготували виставку малюнків "Мій щасливий день"!










 Шкільний бібліотекар Голіченко Л.В. підготувала тематичну виставку літератури "Хороший настрій - запорука успіху"
 Цікаве завдання "Зміни настрій смайлу і підпиши" користувалося популярністю серед молодших школярів (ЗВР Криницька В.В.)


Учениця 6 класу Кушко Оля написала казку про пригоди смайла


 Аби не залишити жодного без увагу шкільний психолог Голіченко О.В. провела з учнями 1-11 класів своєрідний флеш-моб "Гарні побажання для сусіднього класу"

На завершення такого позитивного дня потрібен був позитивний фінал. Всі класи вийшли на коридор і з задоволенням підтримали ритм пісні "УЛЫБАЙСЯ", яку виконаланаша зірочка  учениця 8 класу Зотович Злата




 Потім кожен клас прокричав свою Закличку позитивного настрою, а на кінець вчителі підготували для дітей танець









День пройшов не просто позитивно, а феєрично! Ми самі створюємо собі настрій, тому посміхайлося і жити будемо як мінімум років 100!


3 коментарі:

  1. День був дійсно сповнений позитивом. Всі молодці.

    ВідповістиВидалити
  2. День був дійсно сповнений позитивом. Всі молодці.

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую за позитив!!! Переглядаю не один раз відео з посмішкою)))) Як же весело та цікаво учням в школі, а вчителям на роботі!!!

    ВідповістиВидалити