14.02.19

Кохання - це джерело натхнення, радості, енергії, стимул жити та творити, створювати і вдосконалюватися

День святого Валентина - найромантичніший свято! У всьому світі його відзначають як день любові: хлопці та дівчата, чоловіки і жінки обмінюються валентинками- вітальними листівками у формі сердечок. Ця традиція з'явилася дуже давно, ще в VII столітті. А ось як саме вона з'явилася?

Існує безліч легенд. Валентин, за версією католицької церкви, дійсно зцілив сліпу дівчинку - дочку сановника Астерія. Астерий увірував у Христа і прийняв хрещення. Клавдій після цього наказав стратити Валентина. Тобто Валентин постраждав за віру, а тому і був зарахований до лику святих.
До цього дня учні готувалися заздалегідь - купували чи виготовляли валентинки своїми руками. З самого ранку почала активно працювати "Пошта для закоханих"



Панашенко Вероніка - учениця 8 класу пропонувала обрати побажання дня





Педагог-організатор Под*ячева Л.Л. провела з учнями вікторину на одвічну тему кохання День Святого Валентина - день всіх закоханих... і не тільки!


учня 3-б класу під керівництвом класного керівника Варбанець Н.П. дарували настрій кохання чарівними ведмедиками





І, звичайно, куди ж без фотозони?, яку підготували  ЗВР Криницька В.В., соціальний педагог Чурікова К.В. та шкільний бібліотекар Голіченко Л.В.










Шкільний бібліотекар Голіченко Л.В. підготувала тематичну виставку книжок "Ти і він"




Класний керівник Голіченко О.В. освідчилася своїм учням у коханні





 Бажаємо всім взаємного кохання!


Немає коментарів:

Дописати коментар