05.04.19

Сенсаційний день - День УЧНЯ!!!

5 квітня 2019 року учні нашої школи пам*ятатимуть довго!  Раз на рік вся країна святкує День вчителя, а чому ж не влаштувати і День учня?! Напередодні Дня здоров’я колектив нашої школи вирішив зробити  для наших  улюблених учнів справжнє свято і підготував  для них багато неочікуваних сюрпризів! Цікаво?
Напередодні свята  класні керівники попередили учнів, що вони за бажанням можуть приїхати до школи на велосипедах, роликах, самокатах, скейтах та бути  в зручному одязі.
 Зранку на порозі школи учнів чекали ЗВР Криницька В.В. та соціальний педагог Чурікова К.В., які дарували учням вітамінки, клеїли на руки смішні смайлики, вітали зі святом та бажали хорошого насторою. Жоден учень не пройшов не поміченим. Все дійство супроводжувалось гучною музикою та щирими посмішками. 
























Зустрівши кожного посмішкою та невеличким подарунком,  вся школа вийшла на незвичайну рухану, яку провели вчителі фізичної культури Андрейку П.К., Макогон М.С. та випускниця  нашої школи Зотович Ольга. Рухи звичної зарядки змінювалися на танцювальні.




Після зарядки командирам 5-10 класів ЗВР Криницька В.В. вручила маршрутні листи з назвами салонів здоров*я, які вони повинні були відвідати

 і тут почалося найцікавіше...

 У кого проблеми зі спиною та болять плечі від напруги і що з цим робити учні дізналися в масажному салоні, де навчилися робити самомасаж під керівництвом спеціаліста Третьяк Н.В.











Позбутися негативних емоцій та придбати позитивні можна було в Арт-салоні під керівництвом Криницької В.В. та вчителя англійської мови Філоненко К.В.


























Відчути аромати та дізнатися про їх користь варто було завітати до салону Ароматерапії, яким керувала вчитель англійської мови Чурікова К.В.









для дівчат 7-11 класів були запрошені косметологи компаніі Оріфлейм, які розповіли юним красуням, як потрібно правильно доглядати за шкірою обличчя









хлопці в цей час мали змогу трохи підкачати мязи ніг  в тренажерному залі, яким керували вчителі фізичної культури Макогон М.С. та Андрейку М.С.
















Заспокоїтися та врівноважити свій душевний стан, дізнатися про східну мудрість та навчитися робити позу лотоса учні мали змогу, відвідавши салон  духовності, здоров*я та гармонії під керівництвом учнів 11 класу та вчителя німецької мови Чурікової О.В.









































Дізнатися про тенденції чоловічої зачіски та отримати майстер-клас по плетінню  дівчачих кіс, всі бажаючі мали змогу, відвідавши салон краси, під керівництвом вчителя української мови Карлійчук А.І. та запрошеного професійного перукаря Кушко О.















Поринути в незвичну гру учням допомогла шкільний бібліотекар Голіченко Л.В. в салоні Ігротерапії













До салону здорової їжі представників від кожного класу запросила працівник шкільної їдальні Кушко І.І., яка показала учням, як із простих продуктів приготувати корисну та смачну їжу.




































Всі, хто цього дня до школи приїхали на велосипедах під керівництвом вчителів фізичної культури вирушили у короткометражний велопробіг.









Молодших школярів чекала не менш цікава програма.

Під керівництвом класного керівника 3 класу Варбанець Н.П. учні 1-4 класів відчули себе справжніми шукачами скарбів та піратами














В салоні юних модельєрів під керівництвом вчителя 3 класу Гавлюковської О.А. мали смогу створити одяг мріїі та продемонструвати його







В салоні До Мі Солька під керівництвом вчителя 1 класу Бруквач О.М.  мали змогу потанцювати в різних стилях












Поринути в атмосферу казки та відчути себе казковими героями під керівництвом вчителя 4 класу учні мали змогу в однойменному салоні



















Познайомитися і спробувати зробити деякі елеманти йоги, пілатесу  можна було під керівництвом вчителя другого класу Голіченко О.В.















На завершення такого засичего дня учням було приготовлено ще один сюрприз - ритмічний танець від майбутнього хореографа Зотович Ольги


День був дуже насиченим, навіть після завершення свята учні не розходилися, а ще досить довго грали на шкільному подвір*ї в волейбол, каталися на роликах, скейтах та велосипедах і просто спілкувалися. Сподіваємося, що свято стане традиційним і учні з нетерпінням чекатимуть його кожного року. 
Дякуємо креативному директору Кобилянській В.Л. за креативну ідею!
Велика подяка усім вчителям, техперсоналу школи, бо кожен із Вас вніс свій вклад в організацію та реалізацію заходу. Учні йшли до дому з посмішками і гарним настроєм, а це -  найголовніше. Свято вдалося!!!! Всім величезне спасибі!

1 коментар: