22.04.19

Кришечки в обмін на протез. Допомога Ярославу!

Нещодавно 11-класниця Радіонова Наталя звернула увагу на одну публікацію в соціальній мережі Фейсбук, де йшла мова про 22-річного Ярослава, якому терміново потрібна допомога. Так трапилося, що із-за хвороби хлопець втратив ногу і аби ходити йому потрібен протез, який коштує небагато немало 5,5 тисяч євро. Так як вся Україна збирала гроші аби врятувати Ярославу ще тоді хвору ногу і цього, на жаль, зробити не вдалося, то хлопець відмовився брати у людей гроші на протез, але ми можемо допомогти, збираючи кришечки, які потім друзі Ярослава обміняють на гроші, а вже за них придбають протез.


Детальнішеhttps://www.facebook.com/profile.php?id=100006752192972&fref=search&__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARDM9-eQ8ZFT-qUmvTHIZv1QKnh1HDGgsJHu162NnFVc-02VGO4dxV2w16ezHnkz8iXtVeVYqIXrm4mi




 Ми ніколи не залишалися осторонь чужої біди і цього разу вирішили допомогти. Учні дуже активно приєдналися до їдеї і з кожним днем кришечок стає все більше. В кінці квітня в середині травня ми передамо зібране родичам Ярослава в Одесі, а ті вже відвезуть все до Вінниці. Закликаємо всіх, хто прочитає публікацію, приєднатися і допомогти Ярославу знову стати на ноги.  Зараз потрібна допомога кожного з нас, бо кришечок треба зібрати 85 000, аби вийшла потрібна сума. Не залишаймося осторонь, приєднайтися до нас і всі разом ми сможемо допомогти, бо тільки в єдності наша сила!!!








Немає коментарів:

Дописати коментар