08.05.19

Традиційний велопробіг місцями бойової слави"Ми пам'ять збережемо"!

Традиційно 8 травня в День пам'яті та примирення в нашій школі проходить велопробіг та марафон місцями бойової слави і цей рік не став виключенням! Бажаючі взяти участь у заході попередньо повинні були записатися  у вчителів фізичної культури. Цього року в учнів була можливість вибирати або бігти марафон, або той самий шлях подолати на велосипеді. Бажаючих було вдосталь.


о 13.00  учні разом з вчителями вийшли до обеліска аби покласти квіти та почути рекомендації і настанови від керівників.









 і саме в цей час до обеліска завітали солдати аби вшанувати пам*ять загиблих у Другій Світовій війні.








Мужні чоловіки привітали наших дітей, побажали успіху і дали старт Марафону та Велопробігу.

На чолі колони велопробігу була директора школи Кобилянська В.Л. та вчитель фізичної культури Андрейку П.К., завершував вчитель фізчної культури Макогон М.С.






Марафон очолила вчитель фізики та математики Серпенінова О.О.








 На фініші учасників зустрічали, фіксували результати вчитель англійської мови Філоненко К.В. разом з ученицею 8 класу Панашенко Веронікою.
















Діставшись фінішу учасники вшанували пам*ять героїв та повернулися до школи, де їх вже чекала нагорода. Староста с. Барабой Мурашко В.В. нагородила грамотами тих учнів, які посіли 1,2, 3 місце у Марафоні та Велопробізі, але абсолютно всі учасники отримали солодкі подарунки.
































Немає коментарів:

Дописати коментар