11.05.19

Це святе травневе свято Треба серцем відчувати! День Перемоги над нацизмом.

9 травня Україна відзначає День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Новий зміст цього свята включає в себе переосмислення подій Другої світової війни, руйнування радянських історичних міфів, чесний діалог навколо складних сторінок минулого.
Друга світова війна — свідчення прояву патріотизму, великих чеснот воїнів-українців, що боролися проти нацизму. За важких умов панування тоталітарної системи, ціною незчисленних утрат вони змогли захистити свій дім і Батьківщину.
0 10.00 год 09.05.2019 року  біля обеліску полеглих під час Другої світової війни зібралися учні, вчителі, жителі села аби вшанувати пам*ять тих, хто загинул, обороняючи рідну країну від нациської навали.
Учні на чолі з педагогом-організатором Под*ячевою Л.Л. підготували чуттєвий виступ, під час якого в піснях, віршах, танцях передали біль втрати, страх смерті та радість від довгоочікуваного слова "Перемога". До сліз вразив танець постановки Ольги Зотович "Діти війни"















































Жива пам’ять про такі події є застереженням для будь-якої країни, наочним аргументом на користь збереження незалежності, громадянського миру, єдності та злагоди у суспільстві, а також запобіжним фактором від можливості повторення подібного сценарію.


Немає коментарів:

Дописати коментар