04.10.19

Нова ПОЛІЦІЯ в нашій школі!

На запрошення адміністрації школи до наших учнів 3 жовтня 2019 року вже вдруге завітали представники відділу зв’язків з громадскістю управління патрульної поліції в Одеській області Департаменту патрульної поліції.  Старший лейтенант поліції Міссюк Ю.Д. у вигляді гри розповіла  учням 1-4 класів правила дорожнього руху, продемонструвала знаки, на які слід звертати уваги під час під час переходу дороги.  Найочікуванішим було те, що Юлія дозволила усім бажаючим посидіти в справжній поліцейській машині,  ввімкнути спеціальні звукові сигнали та проблискові маяки, а також показала справжнє посвідчення поліцейського.  Але і на цьому сюрпризи не закінчились - кожен учень отримав в подарунок книжку-розмальовку з правилами поведінки на дорозі. Діти теж підготувалися до зустрічі, намалювали малюнки, які і подарували Юлії.































Старший лейтенант поліції Москаленко О.І,  зустрілася з учнями 5-6 класів і провела  бесіду про правила дорожнього руху для велосипедистів, так як у нас траплялися випадки травмування на дорозі, то ця тема була дуже актуальною. Учні 7 класу прослухали не менш важливу лекцію про безпеку при самостійному пересування містом.











  Старший лейтенант поліції Байдан Д.В. учням 8-9 класів нагадав про причини правопорушень серед підлітків та їх попередження, учні 10 класу прослухали лекцію дуже актуальну в наш час про  протидію булінгу в дитячому середовищі, а учні 11 класу згадали про правила поведінки в місцях скупчення великої кількості людей.  На прохання класних керівників учнів, які постійно порушують поведінку  Байдан Д.В. провів профілактичну бесіду, де нагадав порушникам, що за них кримінальну відповідальність на даний момент несуть їх батьки. День був дуже насиченим, вражень було багато, корисної інформації отримано ще більше. Дякуємо Новій поліції за співпрацю, з нетерпінням чекатимемо на нові зустрічі.









Немає коментарів:

Дописати коментар