19.11.19

Стежками профспілкового життя 2014-2019 рр.

2014-2019 роки  для нашої школи промайнули надзвичайно насичено. За постійними клопотами, проблемами, недоспаними ночами ми і не помітили як пролетіли п’ять років роботи профспілкового комітету. Час спливає дуже швидко. Ось вже і 19 листопада 2019 року. Цього дня ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Барабой  відбулися профспілкові звітно-виборні збори голови первинної профспілкової організації – Діхтяр Ірини Миколаївни.
             

Протягом звітного періоду  Профком  намагався  тримати  в полі зору усі проблеми та потреби працівників нашого навчального закладу. Це і  контроль за виконанням основних положень Колективого договору між Профспілковим комітетом та адміністрацією, відпочинок, оздоровлення, вчасні виплати заробітної плати та робочі місця, правовий захист та матеріальна підтримка, навчання і розваги.  Ірина Миколаївна завжди піклувалася про кожного члена профспілкового комітету, тому не дивно, що і збори вона почала саме з колективного настрою, подарувавши кожному позитивного смайлика, що мав виконувати роль атрибуту голосування. На порядок денний  голова профспілкового комітету винесла наступні питання:
-          звіт профспілкового комітету за звітний період;
 - звіт ревізійної комісії;
      - вибори голови профспілки, членів профспілкового комітету, ревізійної комісії та обрання делегатів на XX районну звітно-виборну конференцію, делегування до складу райкому профспілки;
- про висування кандидатури на посаду голови профспілки Овідіопольського району.

            Під час виступів та обговорень члени профспілки високо оцінили роботу профспілкового комітету. Зокрема, члени профспілки зазначили, що завдяки зусиллям профспілкового комітету  у колективі створений сприятливий морально-психологічний мікроклімат.            Основною метою та принципом  в роботі профспілкового комітету є піклування про кожного працівника, незалежно від стажу, віку, посади, надання членам профспілки допомоги у вирішенні як професійних, так і соціальних питань, підтримка молодих спеціалістів, непрацюючих пенсіонерів.
            Усі  радісні свята і сумні події  ми завжди ділили на всіх. Традиційними у колективі стали святкування Дня вчителя, Дня захисника Вітчизни, 8 Березня, дні іменинників, проведення СПАРТАКІАД, відвідування театрів та концертів. Профком завжди був у курсі всього того, що відбувалося  у житті кожного члена профспілки – це і ювілеї, народження дітей, весілля, складне матеріальне становище, лікування, хвороби, втрата рідних... Первинна профспілкова організація школи намагалася створити такі умови праці, за яких кожен член колективу міг би працювати і розвиватися як особистість, знаючи, що його права і свобода будуть захищеними. Бо  дуже важливо, щоб у колективі відчувалася родинна атмосфера, де кожен готовий прийти на допомогу в складній ситуації.


Адміністрація та колектив школи щиро вдячний Діхтяр Ірині Миколаївні за плідні 15 років дієвої праці та підтримки. Якщо повністю віддаватися своїй справі, то наслідком тому, безперечно,  є емоційне виснаження та втома. Одноголосним  рішенням звітно-виборних зборів первинної профспілкової організації  було обрано нову голову ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Барабой  молоду, ініціативну, амбітну та справедливу вчительку української мови та літератури Карлійчук Антоніну Іванівну, яка всією душею вболіває за свою школу  та її колектив!
            Також  члени зборів відмітили, що тільки завдяки тісній співпраці профспілки та адміністрації, школа стає місцем розвитку та самореалізації. Керівництво закладу у свою чергу завжди підтримувало ініціативу  та задуми профспілкового комітету, а надійну допомогу профком завжди відчував від голови райкому Профспілки працівників освіти і науки України Пушнової Оксани Григорівни.
За плідну роботу з організації життя колективу, самовіддану працю, сумлінне та творче виконання поставлених завдань, Криницька В.В. та Под'ячева Л.Л. були нагородженні грамотами райкому Профспілки з грошовою винагородою.
Отже, сучасна профспілка – це мобільний орган, мета  якого – допомагати людям та підтримувати їх у професійній та життєвих сферах. Профспілка свої завдання виконує на відмінно!
          За профспілками – майбутнє! Бо разом – ми сила!


































Немає коментарів:

Дописати коментар