16.11.19

Незвичайні пригоди першачків в чарівній країні Знанії!

Наші найменші учні вже третій місяць у школі, потроху звикають, починають сміливіше відповідати на запитання вчителя і з палаючими очима щодня біжать на урок. 15 листопада 2019 року  наші першачки сіли в чарівний потяг та здійсними незвичайну мандрівку до країни Знанії. Але не так просто було до неї дістатися, бо на кожній зупинці їх чекали випробування. 








На першій зупинці «Збери портфели» їх чекала Світлана Григорівна, якій  діти повинні були правильно назвати ті речі, які потрібні у школі, а на станції «З книгою подружишся – розуму наберешся»  Ірина Миколаївна  запропонувала відгадували кому з казкових героїв належать певні речі, на зупинці «Ми живемо не для того, щоб їсти, а для того, щоб жити» разом з Іриною іванівною згадали усі страви української кухні та правила поведінки у їдальні, на станції «Здоров’я – найдорожчий скарб» на учнів чекала медсестра Ольга Володимирівна, як у формі гри розказала дітям про корисні та шкідливі звички і як вони впливають на життя людини. На станції «Легше тобі на душі стане, як пісня до твого серця загляне» Любов Леонідівна вмикала пісні з різних мультфільмів, які діти повинні були відгадати і нарешті на кінцевій зупинці «Хто спортом займається, той сили набирається» на учнів чекала весела фізкультхвилинки, яку провів вчитель фізичної культури Петро Костянтинович. Маленькі мандрівники не залишились без подарунків, дякуючи вихованцям гуртка "Умілі руки" та його керівнику Карлійчук Людмилі Михайлівні кожен отримав брелок та закладки для книжок!








В цей час, коли діти робили все для того, аби доїхати до чарівної країни їх батьки не байдикували, а весело проводили час за тренінгами з шкільним психологом Ольгою Вікторівною. Нарешті наші мандрівники доїхали до Знанії, але і на цьому пригоди не закінчилися. Для того, щоб їх вважали повноправними мешканцями міста потрібно було знайти чарівне посвідчення, яке давало право бути знанійцем На допомогу дітям прийшли батьки, які і алфавіт згадали,  і посвідчення знайшли.  Ось так наші маленькі першокласники пройшли своє перше бойове випробування - стали почесними жителями країни Знанії.




Немає коментарів:

Дописати коментар