14.01.20

Школа щастя...яка вона? або засідання педагогічної ради!

Під час зимових канікул у наших вчителів чимало роботи: зошити, журнали, оцінки, поїздки з класом, календарні планування - голова йдt обертом!  На відпочинок часу, як завжди, не вистачає, але продуктивності та ініціативності  нашим вчителям не позичати! 9 січня 2020 року увесь педагогічний колектив зібрався на креативну педагогічну раду, тема якої: "Формування сприятливого психологічного клімату  в освітньому процесі - важлива умова підвищення якості освіти". 


ЗВНР Чурікова Ольга Володимирівна запропонувала почати засідання з перегляду відеороликів з "Єралашу", де всі із посмішкою пізнали сучаних учнів, їх бажання вчитися і,  відповідно, ходити до школи!


Кожен учитель поділився з колегами власним дозвідом, як зацікавити учнів, як креативно почати урок, як не втратити позитивний настрій учителя та учня впродовж уроку - обговорювали нестандартні ситуації та проблеми і шляхи їх вирішення! Досить важкі завдання  стоять перед  вчителем  аби навчити сучасних дітей. Напруження від обговорення актуальних проблем,  запропонувала зняти практичний психолог Голіченко Ольга Вікторівна, зігравши в гру, "Караван іде", мета якої, було показати, щоб дати дитині знання - ми повинні бути командою, єдиним організмом, що працює на результат! Цікавим завершенням засідання стало захист проектів "Школа Щастя", де кожна із груп показала своє бачення, що повинно бути в школі, аби і вчителіі і учні були щасливими.  
















Немає коментарів:

Дописати коментар