25.02.21

Ми повинні думати про те, що ми вкладаємо в душу людини… Вірте в талант і сили кожного учня. В. Сухомлинський

25 лютого 2021 згідно плану роботи проведено засідання №4 методичного засідання природничо-математичного циклу навчального закладу. Голова комісії Серпенінова О.О. підняла актуальну тему «Компетентнісно-орієнтований підхід до навчання: зміст проблеми та перспективи»  Одним з основних з питань, що було обговорено  в формі методичного тренінгу - формувальне оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти в Новій українській школі. 

Висловити свої думки та поділитися досвідом запровадження формувального оцінювання прийшли викладачі та асистенти початкової школи. Відповідно до Концепції Нової української школи вчитель повинен оволодіти методами і прийомами, що дозволяють оцінювати не тільки предметні, а і міжпредметні, і особистісні освітні результати учня на різних етапах освітнього процесу. 








Причому ця оцінка повинна стати засобом мотивації учня до досягнення високих освітніх результатів. Цей спосіб спрямований на визначення індивідуальних досягнень кожного учня та не передбачає порівняння результатів, продемонстрованих іншими учнями.

Немає коментарів:

Дописати коментар