30.03.21

ЖИТТЯ – ДУЖЕ ВЕЛИКА РОЗПЛАТА ЗА БЕЗТУРБОТНІСТЬ ТА ХАЛАТНІСТЬ. ЗАЛІЗНИЧНА КОЛІЯ - ЦЕ ЗОНА ПІДВИЩЕНОЇ НЕБЕЗПЕКИ! ПРО ЦЕ ПОВИНЕН ПАМ’ЯТАТИ КОЖЕН!

Цілком обґрунтовано залізницю називають зоною підвищеної небезпеки. При високій інтенсивності та підвищених швидкостях руху поїздів, при величезних обсягах перевезень залізниця несе певну небезпеку для людей, що проживають поблизу неї або користуються її послугами. Перебуваючи поблизу залізничних колій, потрібно бути пильним самому та  уважним до оточуючих. Життя людини є найвищою цінністю. Але, на жаль, потрібно констатувати, що в результаті невиробничого травматизму щорічно під колесами поїздів, внаслідок ураження електричним струмом від контактної мережі та інших причин  на територіях залізниць гинуть сотні людей. Цього тижня класні керівники особливу увагу дітей зорієнтували на обговоренні правил поведінки на залізничних коліях, переглядали відео, обговорювали поняття «прицепер» та виводили єдиний алгоритм дій під час нестандартної ситуації!


Класний керівник 5-б класу Голіченко О.В. провела з учнями відеолекторій на тему "Правила поведінки на залізничних об*єктах та поблизу них"

Класний  керівник 4 класу Богдан Н.Р. продемонструвала учням відеоролик "Залізниця - не місце для іграшок" та разом з дітьми обговорили побачене та почуте.

Учні 6 класу на дистанційній виховній годині, яку провела класний керівник Под*ячева Л.Л., переглянули повчальний відеофільм про правила безпеки на залізниці, обговорили всі 16 правил, яких слід дотримуватися на залізниці. Детальніше Дистанційна виховна бесіда "Правила безпеки на залізниці"

Класний керівник 5 класу Третьяк Н.В. під час діистанційної бесіди на тему "Залізниця - не місце для гри" обговорила з дітьми правила поведінки та зауважила, що діти до 14 років не мають права здійснювати проїзд самостійно.





Правила безпеки на залізниці

Класний кервіник 10 класу Філоненко К.В. під час онлайн бесіди розповіла школярам про правила безпеки на залізниці
==



Немає коментарів:

Дописати коментар