26.11.21

Подорож до казкового лісу!

24 листопада 2021 року вчитель 1-а класу Лаврова Анастасія Борисівна під час уроку математики запросила учнів до казкового лісу. Метою уроку було: ознайомити з утворенням числа 10, записом числа 10 двома цифрами; закріпити знання складу числа 9, вміння порівнювати числа, складати та
  обчислювати вирази на додавання в межах 9, узагальнювати вміння записувати й розв’язувати приклади на додавання; вдосконалювати обчислювальні навички; розвивати логічне мислення, увагу, пам’ять, спостережливість, навички каліграфії; виховувати інтерес до математики, бажання вчитися, старанність, почуття дружби та добра, привчати до охайності письма.
 Вирушили з дітьми в подорож до казкового лісу з Білосніжкою та гномами.  На початку уроку дітки привіталися один з одним за допомогою своєї посмішки, під час гри -"Числова стежка",  де показали, як уміють рахувати від 1 до 9 в зворотному порядку та порядку зростання. Усно рахували приклади, що  з'являлися на екрані. Вивчення нового матеріалу. Пояснення написання цифри 10 та правил гри "Чарівні палички", під час якої діти розв'язували приклади. Порівнювали числа та розв’язували віршовані задачі. Робили пальчикову гімнастику, гімнастику для очей та фізкультхвилинку. За допомогою смайликів визначили, який настрій в дітей був пісня уроку.








Немає коментарів:

Дописати коментар