31.03.24

ЕКСПЕРТИ СЕРТИФІКАЦІЇ - 2024

Державна служба якості освіти в Одеській області залучає педагогічних працівників закладів освіти до проведення сертифікації для роботи експертами, а саме для забезпечення третього етапу сертифікації педагогічних працівників 2024 (вивчення практичного досвіду роботи учасників сертифікації) — вчителів початкових класів, української мови та літератури і вчителів математики, які здійснюють реалізацію нового Державного стандарту на першому циклі базової загальної середньої освіти. 
Серед кандидатів в експерти для забезпечення вивчення практичного досвіду роботи вчителів початкових класів і вчителів математики були і педагоги Барабойської гімназії - Кузьмінова Віроніка Олександрівна, яка вже була задіяна експертом у Сертифікації вчителів початкової школи 2023 та Под’ячева Любов Леонідівна. 
Навчали педагогів фахові тренери з-поміж учителів-практиків відповідно до програми підвищення кваліфікації педагогічних працівників з підготовки експертів до оцінювання професійних компетентностей. Наші колеги успішно склали тести та отримали сертифікати про підвищення кваліфікації та включені до загального списку експертів, які будуть залучені до проведення сертифікації вчителів початкової школи та вчителів математики у 2024 році. Вітаємо Любов Леонідівну та Віроніку Олександрівну! Сподіваємось, що наступного року в нашому закладі серед колег будуть не лише експерти, а й учасники сертифікації – 2025.


Немає коментарів:

Дописати коментар