29.04.24

Пишаємося високими досягненнями молодої педагогині у конкурсі для вчителів: Teach Us About Ukraine

Вітаємо з перемогою в письменницькому конкурсі для вчителів «Teach us about Ukraine», який реалізовано освітньою фундацією GoGlobal з Voice of America Learning English (США). Його мета — розповісти про Україну  якнайбільшій іноземній аудиторії. Педагогам необхідно було написати  публіцистичний матеріал англійською мовою (до 1 000 слів) про улюблене місце, місто в Україні, історичні події або будь-що, що є важливим і дозволить дізнатися про Україну більше. Важлива умова організаторів Конкурсу - матеріал мав бути оригінальним і не опублікованим раніше на інших ресурсах. Катерина Володимирівна обрала Бакоту (затоплене село в Кам'янець-Подільському районі), і матеріал увійшов до публікації на сайті «Голос Америки», в спеціальному розділі, присвяченому Україні. Також фахівці «Голосу Америки» працюватимуть з авторами-переможцями над розробленням планів уроків, пов’язаних із конкурсними роботами, які будуть опубліковані одночасно з ними.
Слід відзначити, що з усієї України було відібрано лише 22 роботи для публікації. Голос Америки — це міжнародна телекомпанія, яка щотижня охоплює 354 мільйони людей у приблизно 100 країнах і 48 мовами на телебаченні, радіо та цифрових медіа через пряму трансляцію та через понад 3500 філій. 
Організатори конкурсу радіють активній участі в конкурсі вчительської спільноти. І пишаються, що наше Покоління Перемоги виховується такими вмотивованими, відданими справі та Україні людьми. 
Наразі Катерина Володимирівна закінчує розробку та затвердження плану уроку до свого есе. Це величезний крок, який дозволить мільйонам людей по всьому світу, які вивчають англійську, поглибити свої знання про Україну. Ознайомитись з її роботою та роботами інших переможців можна на сайті VOA Learning English: https://learningenglish.voanews.com/z/7773 
Катерино Володимирівно - творчих задумів і нових злетів! Вітаємо із заслуженою перемогою! Нехай Ваша творчість продовжує надихати і вчить нас більшому розумінню та поваги до нашої країни. 
Р.S. Робота вчителя зараз вимагає не лише професійності, а й глибокої емпатії, сили духу та відданості.  Вчителі гімназії не раз показали, що якими б страшними й складними не були реалії, вони справжні професіонали, вони не просто "справляються", вони творять дива, щодня стаючи опорою для наших дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар