06.02.19

Антитютюнова пропаганда. Життя без їдкого диму!

       
Куріння і молодь - дуже серйозна проблема, і проблема не тільки медична, але і соціальна. У куріння залучені практично всі верстви населення і що найнебезпечніше жінки і юнацтво. Це соціальна проблема суспільства, як для тієї, що його палить, так і для некурящої частини. Для першої -проблемою є кинути палити, для другої — уникнути впливу суспільства, що палить, і не «заразитися» їх звичкою, а також — зберегти своє здоров'я від продуктів куріння, оскільки речовини що входять в дим, що видихається курцями, не на багато безпечніше за те, якби людина сама палила і приймала в себе нікотин і багато що інше, що входить в засвічену сигарету.

На жаль, статистика куріння серед підлітків зовсім невтішка, і з кожним роком вік курців молодія. Аби нагадати учням про школу куріння і про наслідки, які чекають активних курців, шкільний психолог школи Голіченко О.В. підготувала для учнів фотогалерею "Небезпека тютюнопаління" і провела антитютюнову акцію












Вчитель фізики Серпенінова О.О. презентувала учням 10 та 11 класів відеофільм, з якого учнів з дивуванням дізналися, що саме курень отримує найбільшу дозу радіації.

Класні керівники 8-10 класів нагадали дітям, що тютюнопаління на території школи і в громадських місцях суворо заборонено і це є порушення Закону України, що тягне за собою штраф в розмірі 400 грн. Відповідні повідомлення були вклеєні учням в щоденники для ознайомлення батьками, які несуть відповідальність за своїх дітей.





Немає коментарів:

Дописати коментар