08.02.19

Професія "юрист": плюси і мінуси! Одеська юридична академія. Профорієнтація!

Юрист - це професіонал, який стоїть на сторожі закону. Відмінно розбираючись в правової документації, він захищає інтереси громадян, які звернулися до нього за допомогою. Звичайно, так звучить тільки саме загальне визначення.
Юристи, що працюють в міністерствах і відомствах, займаються нормотворчої діяльністю, тобто безпосередньо «складають», розробляють формулювання законів, постанов, указів. Також вони редагують і переглядають зміст правової документації.
Юристи високого класу працюють в суді, прокуратурі, поліції, що наглядають органах, також в податковій і митній службах. Вони захищають громадський порядок, попереджають і розслідують правопорушення.

08 лютого 2019 року до нашої школи завітала пані Наталя з Одеської юридичної академії і розповіла одинадцятикласникам про умови вступу, факультети, матеріально-технічну базу та умови навчання в академії. Той, хто зацікавився заповнив анкету майбутнього абітурієнта. учні активно запитували, з задоволенням вели діалог. На останок пані Наталя роздала невеличкі сувеніри  - записнички та ручки з логотипом академії. Сподіваємось, що такі зустрічі допоможуть зоробити правильний вибір професії майбутнім студентам!








Немає коментарів:

Дописати коментар