30.04.23

Технологія приготування бутербродів

Велику популярність у всьому світі завоювали гарячі сандвічі, гамбургери, чізбургери, хот-доги: це поєднання смаженого м'ясного біфштекса або сосисок з розрізаними на дві частини круглими булочками з кунжутом або довгастими для сосисок. Бутерброди найчастіше готують на пшеничному або житньому хлібі. Хліб повинен бути не дуже м'яким, щоб його можна було легко нарізати, і не зовсім черствим. Іноді в якості основи використовують хлібці, грінки, сухе печиво, випечені вироби з листкового тіста або булочки спеціальної випічки (дорожні бутерброди). Продукти підбирають так, щоб вони поєднувалися за смаком і кольором. Прикрашають бутерброди тими продуктами, які входять до їх складу, а також вершковим маслом або майонезом, зеленню, овочами і фруктами – тут головне проявити фантазію. Саме про це дізналися учні 5 класу та під керівництвом Діхтяр Ірини Миколаївни виготовили авторські бутерброди та смачно ними поласували. 





















Немає коментарів:

Дописати коментар