Велику популярність у всьому світі завоювали гарячі
сандвічі, гамбургери, чізбургери, хот-доги: це поєднання смаженого м'ясного біфштекса або сосисок з розрізаними на дві частини круглими булочками з
кунжутом або довгастими для сосисок. Бутерброди найчастіше готують на
пшеничному або житньому хлібі. Хліб повинен бути не дуже м'яким, щоб його
можна було легко нарізати, і не зовсім черствим. Іноді в якості основи
використовують хлібці, грінки, сухе печиво, випечені вироби з листкового тіста
або булочки спеціальної випічки (дорожні бутерброди). Продукти підбирають
так, щоб вони поєднувалися за смаком і кольором. Прикрашають бутерброди тими
продуктами, які входять до їх складу, а також вершковим маслом або майонезом,
зеленню, овочами і фруктами – тут головне проявити фантазію. Саме про це
дізналися учні 5 класу та під керівництвом Діхтяр Ірини Миколаївни виготовили
авторські бутерброди та смачно ними поласували.
Немає коментарів:
Дописати коментар