30.11.18

Снід – це проблема, яка стосується кожного!

У всьому світі 1 грудня говорять про СНІД, про те, яку загрозу існуванню людства несе ця глобальна епідемія. Згадують і оплакують тих, хто вже помер або смертельно хворий,  говорять про масштаби трагедії і про те, що ця чума ХХ, а тепер вже і ХХI століття загрожує існуванню людства…



СНІД – особливо небезпечна хвороба, яка несе смертельну загрозу людству. Це інфекційне захворювання здатне за 10 - 20 років поставити рід людський під реальну загрозу вимирання.

Цікаво і змістовно пройшла зустріч дітей з медпрацівником фельдшерсько-акушерського пункту Олександром Івановичем, який закликав молодь вести здоровий спосіб життя, розповів про шляхи інфікування ВІЛ, симптоми, лікування та  профілактику захворювання на СНІД, дав стислий огляд епідемічної ситуації з ВІЛ\СНІДу в Україні.


Учні 9,10класів разом з вчителями під керівництвом методиста відділа освіти Самойленко Н.Г. працювали над проектом «Модель здоров*я. Чинники, що сприяють і шкодять здоров*ю!»,        П*ять команд, на білих аркушах паперу кольоровими олівцями малювали чинники, що          сприяють і шкодять нашому організму, а потім захищали свої проекти.




  







            Такі заходи допомагають старшокласникам усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД,  уберегти себе від  цього  страшного захворювання, зробити правильний вибір у житті.

Немає коментарів:

Дописати коментар