09.02.19

Скільки в людині доброти – стільки в ній і життя. (Емерсон У.) Участь в акції "Від серця до серця" до Міжнародного дня дітей, хворих на рак.

Міжнародний день дітей, хворих на рак відзначається з 2003 року щорічно 15 лютого. Вже близько 40 країн світу під патронатом Міжнародного товариства дитячих онкологів і за ініціативою Міжнародної конфедерації організацій батьків дітей, хворих на рак (ICCCPO) беруть участь у підтримку «Дня дітей, хворих на рак».
Педагогічний та учнівський колективи нашої школи не могли залишитись осторонь акції від благодійного фонду "Від серця до серця",  і приєдналися до збору подарунків для діток з відділення гематології Одеської обласної лікарні. З миру по нитці - і назбирали доволі багато: розмальовки, книжки, альбоми, іграшки, олівці та фломастери, настільні ігри, шоколад, печиво всього і не перерахуєш. Все дбайливо спакували та передали в район, а звідти все зібране волонтери розвезуть по лікарнях. Дякуємо нашим  учням, батькам і вчителям за чуйність  і небайдужість!























Немає коментарів:

Дописати коментар