25.09.18

ДОРОСЛИМ ВАРТО ЗАХОТІТИ І ЩАСЛИВИМИ СТАНУТЬ ДІТИ



Чим більше ти даси іншим, тим більше будеш мати
Мати Тереза 











1 ВЕРЕСНЯ - День знань - особливе свято! Завжди яскраве, насичене емоційною та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвінка! Перший шкільний день, перший урок, перша вчителька – це все є особливим та незвичним  для нових членів шкільної родини ЗОШ I-III ступенів с. Барабой 26 першокласників, які цього року розпочали навчальний рік за програмою Нової української школи, що передбачає кардинальні зміни не тільки в освітній програмі, а також і в цілковитому оформленні класних кімнат.
До зустрічі першачків – 2018р. Барабойська ЗОШ почала готуватися заздалегідь. Зрозумілим було те, що зміни будуть кардинальними. І для того, щоб першачки переступили поріг нових класним кімнат, які б повністю відповілали стандартам НУШ потрібно було чимало сил, креативності та матеріальних витрат.  Нормальна робота школи, особливо її матеріально-технічне забезпечення, в сучасних умовах не можлива без постійної спонсорської підтримки. Батьківський, учнівський та педагогічний колективи  ЗОШ I-III ст. с. Барабой щиро дякує благодійній підтримці голови об'єднаної територіальної громади Крутюку Сергію Івановичу та його команді за вирішення гострих матеріальних проблем, що виникали під час ремонтних робіт  класної кімнати для першокласників.
Дуже приємно, що в наш нелегкий час, існують такі люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця.
В народі говорять, що добра людина – це щаслива людина, і доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає.
Дякуємо Вам, за створення комфорту та затишку для наших дітей!

Батьківський, учнівський та педагогічний колективи 

Немає коментарів:

Дописати коментар