27.12.18

26 грудня - Міжнародний день подарунків!

Створено безліч свят і традицій, на які прийнято дарувати подарунки. Ми приносимо подарунок на день народження, до особливих дат пов'язаних з професійною діяльністю. Загалом, будь-яка подія не обходиться без подарунка. Але є і свято подарунків, яке саме «говорить» за себе своєю назвою.

Ми звикли дарувати й отримувати подарунки на будь-які події. Для нас часом, не настільки важливо яким він буде, просто щоб він мав місце бути. Багато людей дуже ретельно ставляться до вибору подарунків, і витрачають свій час на цей момент з особливим «трепетом». Вибираючи такий презент для близької людини, найчастіше ми робимо стандартні подарунки. Здавалося б, що немає нічого простіше, вибрати і зробити подарунок. Але багатьох з нас це ставить у «безвихідну» ситуацію. «Дуже складно» подарувати подарунок тому, хто дуже дорогий, і ти намагаєшся, вибрати ту річ або предмет, який би запам'ятався «найдорожчій» людині надовго.
Але той подарунок, який ми зробили нашим дітям  запамятається надовго - дали можливість просто покричати, виплеснути всі емоції, які накопилися у них зе цей рік. Вчитель фізичної культури Макогон Микола Сергійович провів серед учнів конкурс "Хто голосніше і довше буде кричати",хто виграв - отримував невеличкий символ прийдешнього Нового року. повірте, такого крику  стіни школи ще не чули ніколи...









А вкінці вже кричали всі, хто хотів, і вчителі не були виключенням. Недаремно ж психологи радять, хочеш виплеснути негатив - просто покричи, що ми і зробили. А в Новий рік підемо тільки з позитивом! 
Але на цьому День подарунків не закінчився.
Директор школи Кобилянська Валентина Леонідівна всіх попросила зібратися без запізнень в методичному кабінеті на нараду. Вчителі, як звичайно, поспішали аби не пропустити чого важливого, та коли зайшли до кабінету їх чекав несподіваний, але приємний сюрприз. На столі стояв рознос с цукерками, а поруч - два мішки з подарунками і Валентина Леонідівна загадкого посміхалася! Директор всіх попросила витягти по згортку з мішка, розгорнути і прочитати - подарунком виявилися маленькі м*якенькі хрюшки з різними побажаннями - азарту, благополуччя, миру, достатку і т.д.











Та не забуваймо про ще один мішок з подарунками. Пані директор урочисто привітала колектив з прийдешнім Новим роком та роздала кожному пакунок з солодощами, сказавши про те, що не тільки діти чекають подарунків під ялиночку, а й дорослі теж не є виключенням. Ми хочеми від щирого серця подякувати за солодкіі подарунки для всього колективу школи Голові Дальницької територіальної Громади - Крутюку Сергію Івановичу та його команді.



Та й на цьому подарунки не закінчилися. Голова шкільного профкому Діхтяр Ірина Миколаївна приготувала сюрприз для колег - запропонувала обрати невеличкий символ Нового року



Також профком не забув і про діток вчителів





 Солодке на останок









Дякуємо за чудові подарунки і насичений емоціями день!




Немає коментарів:

Дописати коментар