27.04.19

НОВА ПОЛІЦІЯ в нашій школі або ще один цікавий день.

26 квітня 2019 року на запрошення заступника директора з виховної роботи Криницької В.В. до нашої школи завітали представники управління патрульної поліції  Одеської області а саме відділу звязків з громадськістю у складі лейтенантів Бухана В.М., Москаленка О.І., Байдан Д.В. та старшого лейтенанта Сергієнка О.М.

Для учнів 1- 4 класів лентанант Бухан Владислав провів бесіду на тему "10 правил безпеки". Учні уважно слухали як правильно потрібно переходити дорогу, зрозуміли, що не можна нічого брати від незнайомих людей і ще багато іншої та корисної інформації. На останок учні отримали розмальовки та мали змогу посидіти в службовому автомобілі. Владислав вмикав спеціальний звуковий сигнал та рацію. Всі бажаючі мали змогу сфотографуватися  в автомобілі та з поліціянтом Владиславом.





























 Лентенант Байдан Денис для учнів 5-6 класів провів бесіду "Безпека в мережі Інтернет" та показав декілька відеоролів, про наслідки необережного поводження та спілкування в соціальних мережах.





Для учнів 7-8 класів лейтенант Москаленко Олена провела бесіду "Булінг. Його наслідки" та показала декілька відеороликів, що наочно демонстрували до чого можуть призвести систематичні знущання.




Старший лейтенан патрульної поліції Одеської області Сергієнко Олексій провів для учнів 9-10 класів бесіду на тему "Торгівля людьми"





На прохання класних керівників поліціянти провели бесіду з порушниками шкільної дисципліни.


Учні 5-10 класів отримали книжечки "Безпека"


Але на цьому сюрпризи не закінчились. Для сім*ї переселенців  з Донецька поліцейські привезли речі та іграшки.


В кінці зустрічі директор школи Кобиляська Валентина Леонідівна запросила представників патрульної поліції на каву та  попросила дати юридичну консультацію з приводу деяких питань.





Для виховної роботи школи преставники поліції залишили багато відеороликів та презентацій. Величезне спасибі начальнику відділу зв*язків з громадськістю  старшому лейтенанту поліції Лісковій Ганні Володимирівні, яка перебуваючи у відпустці, допомогла організувати зустріч.



Немає коментарів:

Дописати коментар