04.10.19

Так вчителів ще ніхто не зустрічав або ДЕНЬ ВЧИТЕЛЯ - 2019р.!

Цей день ВЧИТЕЛЯ неможливо було зіпсувати навіть дощем. За кілька днів до свята представниками учнівського самоврядування було проведено опитування серед вчителів нашої школи, про що вони мріють. Багато, хто написав, про те, що мріють під’їжджати до порогу школи, ця мрія здійснилася – кожен вчитель приїхав до школи з вітерцем, доставку організував байкер клуб на чолі Президента школи Кушка Анатолія. Аби отримати пропуск до країни мрій потрібно було виконати завдання від учнів 11 класу типу – підстрибнути на одній нозі і сказати «Я-Метелик», або з грузинським акцентом сказати фразу «Вай-вай, який чудовий ранок», далі на вчителів чекав релакс – приємна музика, замість галасу учнів, солодощі замість зошитів та журналів аромасвічки  замість невивчених уроків та  допомога професійного психолога, учениці 11 класу Банку Ганни, яка і провела для своїх клієнтів засідання клубу анонімних вчителів. 
















Вчителі цього дня відпочивали від уроків, бо взяли на себе нелегку місію учні 8,9,10 та 11 класів. Учень 9 класу Гуменний Микита підготував для вчителів відеоподарунок, під час перегляду якого, до нашої школи з привітаннями та солодкими  подарунками завітали представники відділу освіти Дальницької сільської ради на чолі з начальником Балан С.Г.  


Далі нашим вчителям потрібно було трошки постаратися аби отримати бажане –  поділившись з психологом своїми проблемами, вчителі отримали завдання пройти цікавий квест, їх не зупинив навіть дощ, хоч більшість підказок було саме на вулиці. 

Розгадавши всі підказки, вчителі отримали квиток на концерт, де здійсняться всі їхні мрії. І тут почалося: кінозірки, які отримали Оскара та купу овацій, екстрасенси, які дійсно довели, що мають дар, лікарі, від одного дотику яких недуг відступав,  танцюристи, яких зупинити було просто неможливо, учасники кулінарного шоу Майстер-шеф, роздразнили всіх присутніх смачними і оригінальними канапками, ну і звісно фанати популярного співака Олега Віника мали можливість отримати автограф зірки. Між тим як здійснювалися мрії вчителів, наші учні демонстрували оригінальні номери. 















Чудовим завершенням свята стала спільна пісня та солодкий подарунок від учнів 11 класу. Дякуємо Вам, дорогі наші учні, за чудовий настрій та креативне свято! 


            

Немає коментарів:

Дописати коментар