12.01.20

Єдинорожка знайшла свою власницю або різдвяне диво!



Наша історія  дуже схожа на казку, або різвяне диво. Зовсім незнайомих людей, з різних куточків України, заочно познайомила м'яка іграшка! Але почнемо з початку. Інспектор відділу освіти Дальницької ОТГ Самойленко Н.Г.  прочитала цікавий пост про те, що для однієї м'якої іграшки-подушки  шукають маленьку власницю. Іграшка була виготовлена на замовлення для однієї дівчинки з діагнозом ДЦП, але на жаль, сторінку було заблоковано і контакти замовника втрачені, всі спроби знайти його не дали результатів.

Тому власниця  шоурума, де було зроблено іграшку-подушку написала про те, що надішле  подарунком єдинорожка дівчинці з таким же діагнозом. На території Дальницької ОТГ у с. Барабой проживає чудова маленька дівчинка Каролінка, саме для неї ми і попросили надіслати іграшку-подушку єдинорожку. Ось довгоочікуваний пакунок у нас в руках, ЗВР Криницька В.В. та учні 11 класу зібрали для Каролінки солодощі та головний подарунок і 6 січня 2020 року вирушили до дівчинки! Ви б бачили очі дитини, які світилися від щастя, коли Каролінка почула, що це для неї, вона почала посміхатися та міцно обійняла єдинорожку, і мабуть, ця іграшка стане для неї другом. Дякуємо Наталі Григорівні, «Крошкиному Уюту» в особі Наталь Момот за подарунок, емоції, які отримала наша Каролінка! Дива бувають і ми впевнилися в цьому, але дива ми творимо своїми руками! Дякуємо!







1 коментар:

  1. все было именно так. Я знала, что звезды сойдутся и рождественская сказка, станет для девочки реальностью. Спасибо вам, что помогли осуществить это волшебство.

    ВідповістиВидалити