26.04.21

ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ – ЗАПОРУКА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ!

Земля! Маленька блакитна кулька у безодні Всесвіту! Земля породжує джерельця і стрімкі потоки, трави і дерева. Вона тримає на собі океани, приймає дощі, сніги й тумани. Земля – це дім, у якому ми живемо! Дім, частиною якого ми є! І як ми будемо себе у ньому поводити, залежатиме наше життя. Ми отримали у спадок прекрасний сад, але біда наша у тому, що ми погані садівники, що не засвоїли найпростіших правил садівництва.
Чи багатьом з нас щастило бачити прозору річкову воду, чистий пісок, насолоджуватись тишею без реву моторів, дихати чистим повітрям без домішок бензину, мазуту, пестицидів? Тільки людина може зупинити природні та техногенні катастрофи, які несуть за собою безліч людських смертей. Але ми маємо пам’ятати, що Земля не належить нам. Це ми належимо Землі.

Ми усі дуже добре знаємо, як поводитись, щоб не нанести збитку природі, і багато говоримо про її захист. Але треба кожному почати із себе. 26 квітня шкільний колектив вкотре наводив лад на території: білили та обкопувати дерева, приводили до ладу клумби з квітами, насаджували нові. План місячника «За чисте довкілля» виконали! Усім дякуємо за любов до природи! Молодці! Так тримати!



































Немає коментарів:

Дописати коментар