31.05.21

Унікальний дитячий квест-марафон JuniorZ

30 травня 2021 року у самому центрі Одеси відбулося свято «Останнього дзвоника». Напереродні вчитель фізичної культури Третьяк Надія Віталіївна, переглядаючи стрічку новин у Фейсбуці, зацікавилася одним оголошенням: для того, щоб взяти участь у вибуховому Дитячому квесті-марафоні, лідером якого є відомий шоумен Олександр Педан, потібно заповнити реєстраційну форму і надіслати за вказаною електронною адресою. 

Не витрачаючи часу, Надія Віталіївна зареєструвала нашу школу і бажання потрапити на Марафон здійснилося. Організатори передзвонили і запросили до участі. І ось швидкі збори, і наші діти, школярі 4 та 5 класів, на чолі з Надією Віталіївною вже в дорозі до Одеси. Це був просто вибух емоцій. Знайомство з новими видами спорту: фризбі, регбі, чирлідинг, корфбол, блорбол, квест, зустріч з Олександром Педаном, спільне фото, подарунки від організаторів, сертифікати про участь, суперові фірмові футболки з логотипом Z популяризація спорту і це лише частина, що отримали наші діти. Найголовніше – це час проведений разом, командна гра та купа позитивних емоцій! 














Подарунки від організаторів квесту не закінчуються! Викладені фото наших дітей із квесту, набрали найбільше лайків і виграш - диск фрізбі! Вітаємо!





Немає коментарів:

Дописати коментар