31.03.24

Якщо ви маєте когось поставити на п’єдестал - поставте вчителів! Вони справжні герої. Гай Кавасаки

Вчителі – це теж супер-герої! Які кожного дня можуть робити світ кращим. 
Всі ми знаємо, яку важливу роль в житті дитини відіграє вчитель, який став для неї наставником, другом та просвітником. Адже вчитель – це не просто джерело знань, це людина, яка може надихнути та окрилити! Фактор натхнення дійсно дуже важливий у школі. Це життєве підживлення, яке допомагає нам з посмішкою рухатись вперед та здійснювати неможливе. Але присвячуючи всього себе намаганням надихнути учнів, дуже важливо не втратити власне натхнення. Тому публічне визнання заслуг — найвища нагорода для працівників і потужний засіб стимулювати до творчої та активної роботи. Сучасний світ ставить нам нові виклики, дедалі актуальнішою стає навичка вміти швидко пристосовуватися до змін і бути гнучким. 

Наші вчителі навчаються, удосконалюють власні компетенції, намагаються максимально задовольнити освітні потреби сучасного молодого покоління. За підсумками 2023 року відзнаками двох Міністерств України - Подяками за професійні досягнення, було відзначено педагогів Барабойської гімназії: 
- Вчителя фізики та математики - Серпенінову Олену Олександрівну відзначено Подякою Міністерства освіти і науки України за сумлінну та бездоганну працю, плідну педагогічну діяльність, високі досягнення у навчанні та вихованні учнівської молоді. 

- Вчителя фізичної культури. координатора Дальницької громади Активних парків - Третьяк Надію Віталіївну відзначено Подякою Міністерства молоді та спорту України за вагомий особистий внесок у розвиток соціального проекту «Активні парки - локації здорової України», популяризацію здорового способу життя, залучення громадян до активного відпочинку, впроваджування та залучення громадських організацій фізкультурно - спортивної спрямованості сучасних форм, методів і засобів фізкультурно-спортивної роботи. 


Педагогів, які самовідданою і натхненною працею здобули вдячність учнів та повагу колег, обов’язково потрібно заохочувати — і морально, і матеріально. Адже визнання заслуг є для них додатковим поштовхом для самовдосконалення і досягнення нових професійних вершин. Вітаємо наших коліжанок з відзнаками та бажаємо й надалі займати таку активну позицію та, в свою чергу, теж висловлюємо вдячність за підтримку освітньої галузі та популяризацію й підтримку спорту в громаді.

Немає коментарів:

Дописати коментар