03.06.24

«І все на світі треба пережити, і кожен фініш — це, по суті, старт»

Попри виклики, які постали перед країною й обумовили непростий 2023- 2024 навчальний рік, свято останнього дзвоника залишається святом! І згадуючи слова легендарної української письменниці та поетеси Ліни Костенко, можемо сміливо сказати, що останній дзвоник – це фініш, але по суті, старт — початок нового рівня, нового кроку вперед, нового життєвого етапу.  
Особливо хвилюючим Останній дзвоник є для випускників 9-го класу, адже це не просто завершення ще одного року навчання, а важливий етап, що відкриває двері до нових можливостей та викликів. 
Закінчення навчального року також є особливою подією для випускників 4-х класів, бо це перший значущий етап у їхньому шкільному житті, завершення початкової школи та перехід до середньої ланки.
Велику увагу на святковій лінійці, як завжди, було приділено учням, які досягли успіхів у навчанні та отримали Похвальні листи. 
Наше свято не обійшлося без творчих номерів та символічного "останнього" дзвоника для наших випускників.
Свято Останнього Дзвоника – це день, сповнений радості та смутку, надій та спогадів. Це день, коли шкільне життя підсумовується, а попереду відкриваються нові горизонти. 
Для випускників це прощання зі школою, а для молодших учнів – початок нових звершень.
Бажаємо всім здобувачам освіти чудових літніх канікул, випускникам – успіхів у подальшому житті, а вчителям – заслуженого відпочинку. Нехай свято Останнього Дзвоника залишиться у ваших серцях яскравим та теплим спогадом на все життя!
P.S. За чудові фото дякуємо нашій випускниці - талановитій Олександрі Горобець.
















Немає коментарів:

Дописати коментар