13.06.24

Підведення підсумків роботи методичної комісії природничо-математичного циклу

Ось і завершився 2023-2024 навчальний рік і прийшов час підведення підсумків роботи методичної комісії природничо-математичного циклу. 
Створюючи умови для безперервного зростання рівня педагогічної майстерності вчителів, було проведено підсумкове засідання, де члени комісії проаналізували рівень знань, умінь, навичок та успішності учнів, труднощі в опануванні програмового матеріалу предметів природничо-математичного циклу. 
Обмінялися досвідом  роботи з питання, що турбує всіх освітян : Як навчити учнів використовувати знання та уміння, отримані на уроках у життєвих ситуаціях. 
Поділилися враженнями від семінарів, вебінарів, онлайн-курсів та інших видів самоосвітньої діяльності, якими займалися впродовж  навчального року та  озвучили свої побажання щодо планування роботи  на наступний рік. 
Результатом плідної сумісної роботи стало рішення приділяти належну увагу мотивації освітньої діяльності учнів та працювати над позитивним емоційним навантаженням уроків оновленням їх змісту, приділяючи більше уваги практичному їх спрямуванню.



Немає коментарів:

Дописати коментар