01.09.24

Забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України»

Щороку тисячі українців по всьому світу долучаються до Забігу, щоб ушанувати пам'ять тих, хто загинув, захищаючи незалежність і територіальну цілісність України, а також, щоб продемонструвати вдячність рідним полеглих воїнів. 
Не лишилася осторонь і наша Барабойська гімназія 31 серпня колектив  школи, вчителі та учні пробігли дистанцію із закріпленим  на футболці іменем знайомої людини, яка віддала життя в боротьбі за територіальну цілісність України у період з 2014 по 2024 роки.



Забіг відбувався на території Доброолександрівського ліцею На заході була присутня мати нашого загиблого героя, Браславська Валентина Павлівна, яка щиро підтримувала учнів нашої школи.
Третьяк Надія Віталіївна провела фізкультхвилинку перед початком забігу, провела інструктаж по техніці безпеки. Після закінчення марафону, кожен учасник забігу був нагороджений подякою. 
Забіг "Шаную воїнів, біжу за героїв України" — наш вияв подяки військовослужбовцям та їхнім сім’ям за внесок у збереження територіальної цілісності країни.















Немає коментарів:

Дописати коментар