01.10.24

Благодійний ярмарок " Сила в єдності!"

1 жовтня у нашій гімназії відбувався благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ "Сила в єдності".  Допомогти героям-бійцям, які захищають нашу Україну, боряться за наше майбутнє – це обов’язок кожного з нас. Адже українські захисники – це наша гордість, взірець мужності, свідомості й самопожертви, непорушна сила між страхіттями війни й життям мирних людей! 
Торти, пляцки, тістечка, печиво, вафлі, піца, сік, компот – чого тільки не було на столах!  Домашню випічку охоче розкуповували не тільки діти, а й вчителі. Кожен клас, який брав участь у заході, намагався не лише вразити оригінальністю та творчим підходом, але й зібрати якомога більше коштів для підтримки наших захисників. Учні  активно запрошували до своїх столів зі смаколиками та рекламували товар у який було вкладено часточку душі. 
Дякуємо кожному і кожній, хто прийшов і долучився до ярмарку, хто підтримав ініціативу та своїм внеском долучився до збору коштів для ЗСУ. Разом ми сила, тільки разом ми можемо протистояти ворогові та вистояти в цій війні! Слава Україні! 
На ярмарку було зібрано 17500 грн, які підуть на потреби ЗСУ!












Немає коментарів:

Дописати коментар