Сьогодні для здобувачів освіти 1 класу провели цікаве заняття під час, якого вони дізналися багато нового про гарбуз. А саме, що він є лідером за вмістом багатьох корисних речовин. А так як він є низькокалорійним продуктом, то він затребуваний і в дієтичному харчуванні. Каротину в гарбузі в п'ять разів більше, ніж в моркві. З цієї причини офтальмологи рекомендують людям з порушеннями зору вживати гарбуз і гарбузовий сік. Страви з гарбуза рекомендують включати в раціон для профілактики хвороб нирок. Гарбуз чудово виводить з організму солі і води. Корисна не лише м'якоть гарбуза, але і гарбузове насіння. Читати далі Блог вчителя Діхтяр Ірини Миколаївни


Немає коментарів:
Дописати коментар