04.12.25

День печива: хрумкі враження та ароматні відкриття

Сьогодні наші дітлахи поринули у справжній солодкий світ, адже ми відзначали День печива. Це був день, наповнений ароматами, творчістю та відкриттями. Спочатку ми поговорили про те, як виготовляють печиво: які інгредієнти потрібні, що відбувається під час випікання та чому тісто перетворюється на рум’яні, хрусткі смаколики. Діти із захопленням ділилися власним досвідом і розповідали, яке печиво люблять найбільше. Потім на учнів чекали цікаві завдання: вони розв’язували тематичні вправи, добирали інгредієнти, складали послідовність приготування та навіть створювали своє “ідеальне печиво”. Читати далі Блог вчителя Діхтяр Ірини Миколаївни



Немає коментарів:

Дописати коментар