19.12.18

ЩОБ ПОВІРИТИ В ДОБРО, ТРЕБА ПОЧАТИ РОБИТИ ЙОГО. (Л. М. Толстой). Благодійні кошти знайшли свого власника!

19 грудня в Україні відзначається День святого Миколая — одне з найсвітліших і найрадісніших свят усього християнського люду. В цей день кожен з нас, згадуючи дитинство, сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, котра під силу лише святому Миколаю.  Саме цей день вважається днем чудес та приємних сюрпризів.




17 грудня у нашій школі пройшов благодійний ярмарок детальніше https://osvitabaraboy.blogspot.com/2018/12/blog-post_17.html, традиційно виручені кошти віддються на потреби діткам. Цього року благодійні кошти вирішено було віддати на лікування маленького хлопчика Дениса з с. Грибівка. Святий Миколай привітав Дениску, його маму та бабусю зі святом,  подарував солодощі, а мамі передав кошти. Мама Дениса - Юля  дуже розчулилася, бо не сподівалася на такий приємний подарунок. Дивлячись на посмішку цієї жінки, розумієш - заради таких моментів варто жити і хоч трошечки намагатися зробити світ добрішим!





Слів бракує, коли бачиш дитину, якій потрібна допомога. Ми звертаємося до всіх підписчиків та гостей блогу, до всіх небайдужих - родина Поляруш потребує допомоги на лікування синочка. Не будьте байдужими - творити добро дуже просто, потрібно тільки цього прагнути. Хочете дізнатися більше про родину та Дениса пишіть в коментарі.





Немає коментарів:

Дописати коментар