23.05.24

Підсумки проведення заходів до Дня безпечного Інтернету

#ДеньБезпечногоІнтернету, #ШахрайГудбай, #Кібербезпека, #Фінансова грамотність 
Друзі, маємо підсумки проведення заходів до Дня безпечного Інтернету. Нагадаємо, 6 лютого 2024 року увесь світ відзначав День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). 
Учні Барабойської гімназії під керівництвом вчителя інформатики Под’ячевої Любові Леонідівни, як завжди, із задоволенням приєдналися до #ДеньБезпечногоІнтернету#ШахрайГудбай. 
Організатори запропонували педагогам провести заходи на честь цього дня та нагадати учням про важливість дотримання правил безпеки платежів і розрахунків в Інтернеті. Темі безпечного Інтернету був присвячений цілий тиждень, протягом якого були проведені різноманітні освітні заходи з учнями, захопливі ігри та уроки з фінансової грамотності, а також діти переглядали цікаві й повчальні ролики та комікси з платіжної безпеки, підкреслюючи важливість дотримання правил безпеки в Інтернеті. Як підсумок, маємо чудові результати! А Сертифікат мотивує робити ще більше цікавого та корисного для наших учнів. Ми висловлюємо подяку учням за їхню активну участь. Радіємо, що всі знайшли цей час цікавим та корисним для себе.



Немає коментарів:

Дописати коментар