23.05.24

Global Money Week 2024

Друзі, звітуємо про результати проведення Всесвітнього тижня грошей 2024! 
Нагадаємо, що Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей) – інформаційна кампанія з фінансової обізнаності, яку проводить міжнародна організація OECD в усьому світі. Національний банк вдеcяте підтримав цю ініціативу та став офіційним координатором кампанії в Україні. 
Освітні заходи з фінансової грамотності для школярів тривали у Барабойській гімназії з 18 до 24 березня. Ключова тема цьогорічної кампанії – «Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнє». До проведення заходів долучилися також вчителі на чолі з ЗВР Под’ячевою Л.Л. та учні нашого закладу, які підтримали проведення кампанії Global Money Week 2024 НБУ. В межах тижня  було проведено: конкурси для учнів, а також для педагогів, змагання з фінансової грамотності European Money Quiz 2024, участь у вебінарах і конференції для освітян «FinLit Forum: розвиток фінансової грамотності в шкільній освіті», а також віртуальні екскурсії  та заходи для школярів. Користуємося нагодою, щоб подякувати усім причетним за підтримку заходів під час проведення Global Money Week 2024 в Барабойській гімназії. Кожен із вас зробив неоціненний вклад у підвищення фінансової грамотності. 
Global Money Week – це весело, корисно та пізнавально! #ГраНавчанняДобробут #GMWUkraine2024 #ProtectYourMoney #SecureYourFuture

Немає коментарів:

Дописати коментар